Χριστίνα Ηλιοπούλου – Μαθηματικός

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμάτα. Από μικρή ηλικία είχα κλίση στα Μαθηματικά. Ένας δύσκολος και απαιτητικός κλάδος, ο οποίος όμως είχε ήδη αρχίσει να με μαγεύει. Έτσι ακολούθησα τις σπουδές μου στα Μαθηματικά, τελειώνοντας το Πανεπιστήμιο σε μόλις 4 χρόνια.

Η πρώτη μου επαφή με το επάγγελμα έγινε κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου στο Πανεπιστήμιο, όπου έκανα μαθήματα Μαθηματικών στα πλαίσια της ενισχυτικής διδασκαλίας σε Γυμνάσιο σχολείο.

Επιστρέφοντας στην Καλαμάτα εργάστηκα σε φροντιστήρια καθώς επίσης έκανα και ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Παράλληλα δίδαξα στα παιδικά χωριά SOS ενισχύοντας την δράση του εθελοντισμού.

Τώρα πια μετά από 6 χρόνια εμπειρίας, έχοντας δει τις επιτυχίες που είχαν οι μαθητές μου και γνωρίζοντας πλέον τις ανάγκες τους, αποφάσισα να δημιουργήσω ένα δικό μου επαγγελματικό χώρο, το «Πρόσημο». Στόχος μου είναι να μεταδώσω την αγάπη και την εμπειρία μου σε ακόμα περισσότερα παιδιά και να τα βοηθήσω να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε ένα χώρο ευχάριστο, ξεκούραστο και φιλόξενο στον οποίο τα παιδιά θα μπορούν απερίσπαστα να προετοιμάζονται για τις νέες προκλήσεις του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Ο τρόπος που γίνονται τα μαθήματα είναι σε μορφή ιδιαιτέρων που δίνει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά στο παιδί, βοηθώντας το να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες του στα Μαθηματικά. Τα τμήματά μας αποτελούνται από 1 μέχρι 3 άτομα του ίδιου μαθησιακού επιπέδου, για πιο ολοκληρωμένη και ποιοτική εκπαίδευση. Τα συχνά διαγωνίσματα που βάζουμε στο κάθε κεφάλαιο, σε έξτρα διδακτικές ώρες χωρίς οικονομική επιβάρυνση, είναι σημαντικά για τους μαθητές καθώς γίνεται συχνή επανάληψη του αντίστοιχου κεφαλαίου και καλύπτονται εγκαίρως οποιεσδήποτε δυσκολίες υπάρχουν.

Στο «Πρόσημο» οι μαθητές και οι μαθήτριες θα βρουν την υποστήριξη που χρειάζονται ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Αυτός είναι και δικός μας στόχος. Η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς είναι να βλέπουμε τα παιδιά μας να φεύγουν από τα θρανία μας και να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή τους.
Σας περιμένουμε από κοντά να γνωριστούμε και να βάλουμε μαζί τις βάσεις για το μέλλον των παιδιών σας.

Πρόσημο - Χριστίνα Ηλιοπούλου
0/5 (0 Reviews)